Let's create                                                                                               & connect! 

Creatieve Boutique

met lokale, duurzame samenwerkingen

Diensten & Producten

van lokale ondernemers staan centraal

Uitgebreid Netwerk

met als doel: samen groeien op eigen wijze

Boutique Publique

Boutique Publique is onze concept store waarbij zowel producten als diensten centraal staan. Zie het als een laagdrempelig podium voor zowel startende als gevestigde lokale ondernemers. Je vindt er nieuwe merken en diensten, maar ook gevestigde namen die we een warm hart toedragen, bijvoorbeeld omdat ze een maatschappelijke doelstelling dienen of net als wij op missie zijn om te creëren en verbinden


We bieden een netwerkfunctie aan waarbij elkaar versterken het uitgangspunt is. Samen op autonome wijze verder groeien en het verbinden van (lokale) creativiteit staan centraal. Je vindt bij ons makers en ondernemers uit diverse Nederlandse provincies die een product of dienst aanbieden die iets moois bijdragen. 
Bezoek de website van Boutique Publique. 

Château Publique

Château Publique is het huismerk van Studio Publique. Dat merk verkopen we in onze Boutique. Onder dat merk werken we samen met diverse lokale, creatieve makers en stichtingen aan leuke producten met veelal een lokale insteek. Denk aan city wear, wijn en waterflessen. Het is ons creatieve platform voor nieuwe producten, waarbij ruimte voor experiment en ontwikkeling het voortouw nemen.
Ga naar de website van Château Publique. 

Let's Create & Connect

#connectingcreativity