Creatieve Boutique

met lokale, duurzame samenwerkingen

Diensten & Producten

van lokale ondernemers staan centraal

Uitgebreid Netwerk

met als doel: samen groeien op eigen wijze

Boutique Publique - Concept Store & Creative Gifts

Boutique Publique is onze concept store waarbij zowel producten als diensten centraal staan. Idealiter zien wij het in de toekomst als een creative space; een ruimte waarin nieuwe producten en diensten mogen ontstaan en ontwikkelen. Ruimte voor experiment en ontwikkling nemen het voortouw. Zie het als een laagdrempelig podium voor zowel startende als gevestigde lokale ondernemers. Je vindt er nieuwe merken en diensten, maar ook gevestigde namen die we een warm hart toedragen, bijvoorbeeld omdat ze een maatschappelijke doelstelling dienen of net als wij op missie zijn om te creëren en verbinden


We bieden een netwerkfunctie aan waarbij elkaar versterken het uitgangspunt is. Samen op autonome wijze verder groeien en het verbinden van (lokale) creativiteit staan centraal. Je vindt bij ons makers en ondernemers uit diverse Nederlandse provincies die een product of dienst aanbieden die iets moois bijdragen. 
Bezoek de website van Boutique Publique. 

Château Publique - Custom Items by Creatives

Château Publique is het huismerk van Studio Publique. Dat merk verkopen we in onze Boutique. Onder dat merk werken we samen met diverse lokale, creatieve makers en stichtingen aan leuke producten met veelal een lokale insteek. Denk aan city wear van jouw dorp, stad of bedrijf. Of wijn en waterflessen met een mooi gedicht of kunstwerk erop. Wij werken ook graag aan een product op maat voor jou, een bedrijf of overheidsinstelling. Dat doen wij uiteraard zo duurzaam mogelijk.

Our Château is your Château! 
Ga naar de website van Château Publique. 

Let's Create & Connect

#connectingcreativity